top of page

ONZE DIENSTEN

SVEAR-verkoopstyling-huis-meer-waard-doo

VERKOOPSTYLING

Om de juiste doelgroep aan te spreken en het juiste verkoopresultaat te behalen op de woningmarkt, is het belangrijk dat het interieur en gevoel van een woning voldoet aan de huidige standaarden. Veel woningen op de woningmarkt voldoen hier niet aan en daar wil SVEAR graag verandering in brengen door het tijdelijk verhuren van meubels en accessoires.

Een woning dat wordt aangeboden zonder inboedel of met een verouderde inrichting levert 6% tot 10% minder op dan een huis dat sfeer, warmte en rust uitstraalt en voldoet aan de huidige standaarden.

SVEAR zorgt voor een moderne inrichting, optimale indeling en goede sfeer om zo het juiste resultaat te behalen.

Een kleine investering in vastgoedstyling wordt beloond met een betere verkoopprijs!

VERHUURSTYLING

Wilt u een gemeubileerd huis verhuren, maar heeft u geen kennis van styling en interieur? Wij helpen u graag.

Onze verhuurstyling is geschikt voor bijvoorbeeld expatwoningen of andere woningen die (tijdelijk) gehuurd worden. Het niet hoeven aanschaffen van meubels is voor mensen die tijdelijk in Nederland wonen of studeren een ideale uitkomst. Zij zijn het best geholpen met een gemeubileerde woning.

vastgoedstyling-verkoop-verhuur.jpg
SVEAR-kantoorstyling.jpg

KANTOORSTYLING

Heeft u een (groot) kantoorpand met meerdere plekken beschikbaar voor de verhuur? Dan helpen wij u graag met het stylen van deze werkplekken.

Wij richten het kantoor naar wens in en zorgen voor de optimale indeling. Op deze manier creëren wij een werkplek met een fijne sfeer, wat de productiviteit ten goede komt.

Mocht een zzp'er of bedrijf tijdelijk/flexibel huren óf alleen voor vergaderingen, dan hoeven zij zich geen zorgen te maken over het aanschaffen van meubilair. Zo is de drempel lager om de huurovereenkomst aan te gaan!

SVEAR-vastgoedfotografie-goede-foto's-be

VASTGOEDFOTOGRAFIE

Wilt u professionele foto's van de door ons gestylde woning? Dat is mogelijk!

Goede foto's spelen een belangrijke rol bij de verkoop en verhuur van vastgoed. SVEAR werkt samen met kundige fotografen om zo het perfecte plaatje vast te leggen.

bottom of page